19.90

מלח בישול גורמה היחיד מסוגו בעולם, המופק בים המלח, מועשר ביוד . מכיל 60% פחות נתרן מכל מלח אחר ובנוסף מועשר בסיבים תזונתיים, הודות לפיתוח בלעדי של החברה.
בהמשך למגמות כלל עולמיות התומכות בהפחתת צריכת הנתרן בתפריט היומי ובהמשך לביקוש העולה מהשטח פותחה הסדרה של מלח דל נתרן. 100% טבעי, ללא כימיקלים וללא תוספים, בטעמים ייחודיים המעניקים חוויית גורמה שהופכת כל ארוחה להרפתקאה חדשה.

יתרונות

  • עשיר בטעם ומלא בריאות
  • מועשר ביוד
  • איכות גבוהה ביותר
  • מלחיה מיוחדת

תיאור המוצר מלח מועשר ביוד Iodised Salt

מלח ים מועשר ביוד מופק בתהליך טבעי, בבריכות אידוי פתוחות בעזרת אנרגיית השמש והרוח.
המלח שטוף במי ים מרוכזים ללא שימוש בכימיקלים ובכך נשמר בוהק הגבישים הלבן.
היוד הוא מינרל חיוני ומרכזי לבריאות ולתפקוד הגוף והמלח המועשר ביוד מהווה מקור עיקרי ליוד בתזונה היומית.

למי השימוש מומלץ

היוד הוא מינרל חיוני ומרכזי לבריאותנו ולתפקודנו
מלח המועשר ביוד הוא הדרך הטעימה ביותר לספק יוד הדרוש לגופנו.

המלח נוצר במשך מאות אלפי שנים כתוצאה מעיבוי טבעי של מי ים המלח. וכל שנותר הוא לאסוף אותו.
המלח נכרה במפעל המלח  שמצפון לים המלח, המפיק את המלח הגולמי בשיטת האידוי הסולארי, תוך הזרמת המים לבריכות השיקוע ומשם בחזרה לים המלח.
המלח נאסף ומועבר למפעל הייצור בחיפה ושם מייצרים את מלח HEROD על כל טעמיו.

הנחיות שימוש

תכולה: 110 גרם נטו
מלחיה מהודרת מזכוכית לשימוש רב פעמי
יש לשמור במקום מוצל ויבש
בהשגחת הרבנות הראשית לישראל

מידע נוסף

מעניין לדעת
מלח טבעי מועשר ביוד עומד בתקנים וסטנדרטים ישראליים ובינלאומיים
באישור משרד הבריאות הישראלי .
בעל תקן  GMP תנאי ייצור נאותים  (Good Manufacturing Practice) .
בעל תקן  HACCP בקרת בטיחות מזון (Hazard Analysis Critical Control Point) .
בעל תקן SQF 2000 אסמכתא על עמידה מלאה בתקנות בטיחות המזון .
בעל הכשר הרבנות הראשית לישראל .
תוית האיכות של י.ג.נ
כמו כל המוצרים של חברת י.ג.נ טבעי בע”מ גם מוצר מלח טבעי מועשר ביוד עומד בתהליכי ייצור ואחסון מוקפדים במיוחד!
כל חומרי הגלם של המוצרים מבית י.ג.נ עוברים בקרת איכות קפדנית משלב הזריעה ועד שלב הייצור והאריזה במפעל.

חשוב!

המידע המופיע באתר אינו המלצה או התוויה לטיפול רפואי. המוצרים אינם תרופה ואינם מיועדים לרפא מחלה כלשהי. ההסתמכות על המידע המפורט להלן היא על אחריות הקורא בלבד ומומלץ להתייעץ אישית עם הגורם המטפל.