מבצע!

120.00 89.90

שמן ויטמין E הוא מזין חיוני לגוף. ויטמין זה נוגד חמצון ובאופן טבעי מאט הזדקנות התא, שימוש בשמן ויטמין E על העור עשוי להפחית נזק רדיקלי חופשי (כולל קמטים) הנגרם על ידי חשיפה לשמש, עישון, צריכת אלכוהול. ויטמין E עשוי גם להפחית את המראה של קווים דקים על ידי הגדלת הייצור של קולגן, חומר זה שומר על העור אלסטי; ועל סיוע לצמיחה והתחדשות של תאי העור.

יתרונות

  • לשיער ולעור
  • נוגד חימצון רב עוצמה
  • אריזה בומבה
  • למניעת קמטים

מרכיבים

  • ויטמין A
  • ויטמין E
  • ויטמין K

תיאור המוצר שמן ויטמין Vitamin Oil E

ויטמין E הוא אחד הויטמינים החיוניים והבסיסיים ביותר לגופנו.

למי השימוש מומלץ

למה משתמשים בשמן ויטמין E?
שמן ויטמין E מומלץ לשיקום עור במקרים של פגיעות נקודתיות, כגון:
– צלקות
– פצעי אקנה
– קמטי גיל
– כתמים חומים
– עור יבש או סדוק

הנחיות שימוש

מה מקבלים: שמן ויטמין E  טהור
תכולה: 125 מ”ל
הצעה לשימוש: יש למרוח בנדיבות על האזור הרצוי ולעסות בעדינות.
אין לבלוע, לשימוש חיצוני בלבד
לשמור במקום קריר, יבש וחשוך

מידע נוסף

מעניין לדעת
שמן ויטמין E של חברת י.ג.נ 100% טהור עם איכות מובטחת.
מיוצר בטכנולוגיות מתקדמות השומרות על הסביבה.
שמן ויטמין E  עומד בתקנים וסטנדרטים ישראליים ובינלאומיים
באישור משרד הבריאות הישראלי .
בעל תקן  GMP תנאי ייצור נאותים  (Good Manufacturing Practice) .
ת”י ISO 22716 – תנאי יצור נאותים (GMP) לקוסמטיקה

תוית האיכות של י.ג.נ
כמו כל המוצרים של חברת י.ג.נ טבעי בע”מ, גם המוצר שמן ויטמין E עומד בתהליכי גידול, ייצור ואחסון מוקפדים במיוחד!
כל חומרי הגלם של המוצרים מבית י.ג.נ עוברים בקרת איכות קפדנית משלב הזריעה ועד שלב הייצור והאריזה במפעל.