מבצע!

90.00 69.90

אם לא שמעתם על נים סופר עשב, הגיע הזמן להשתמש! יליד תת היבשת ההודית, הידוע גם בשם לילך הודית, Azadirachta Indica, או “Neemba” בסנסקריט כבר בשימוש ברפואה איורוודי, לפחות 5000 שנה.
למעשה זה לא יוצא דופן למצוא עץ נים עתיק בחצר האחורית של כל משפחה הודית או מתחם משותף בבניין מגורים,
עם יכולת ייחודית לטפל במגוון שלם של בעיות בריאות, עץ נים, מסווג הבוטני כמו Azadirachta Indica באמת חי עד שמו – עץ החיים.

השמן מופק מזרעיו של עץ נים, שמן נים הוא מתנת הטבע לאנושות.

יתרונות

  • מתנת הטבע לאנושות
  • תכונות ריפוי עצומות
  • חובה בארון התרופות
  • למניעת זיהומים

תיאור המוצר שמן נים Neem Oil

יתרונות  שמן נים :
שמן אנטי בקטריאלי ואנטי ויראלי.
מסייע לטיפול בפגעים בעור כגון: אקנה, פסוריאזיס או אקזמה.
עוזר לטיפוח מראה העור והשיער.
מופק מגידולים אורגניים.
ללא חומר משמר.

למי השימוש מומלץ

שמן נים  ניתן לשימוש קוסמטי לשיפור מראה העור והשיער
טיפולים הודים מסורתיים כוללים שטיפת שיער בתה נים ובעיסות כתושות מעלי נים לריכוך השיער.
לשמן הנים השפעה עצומה על חלבון הקרטין המצוי בשכבת העור החיצונית,

הנחיות שימוש

מה מקבלים: שמן נים טהור
תכולה: 125 מ”ל

אין לבלוע, לשימוש חיצוני בלבד
לשמור במקום קריר, יבש וחשוך

מידע נוסף

מעניין לדעת
שמן נים של חברת י.ג.נ 100% טהור עם איכות מובטחת.
מיוצר בטכנולוגיות מתקדמות השומרות על הסביבה.
שמן נים  עומד בתקנים וסטנדרטים ישראליים ובינלאומיים
באישור משרד הבריאות הישראלי .
בעל תקן  GMP תנאי ייצור נאותים  (Good Manufacturing Practice) .
ת”י ISO 22716 – תנאי יצור נאותים (GMP) לקוסמטיקה
תוית האיכות של י.ג.נ
כמו כל המוצרים של חברת י.ג.נ טבעי בע”מ, גם המוצר שמן נים עומד בתהליכי גידול, ייצור ואחסון מוקפדים במיוחד!
כל חומרי הגלם של המוצרים מבית י.ג.נ עוברים בקרת איכות קפדנית משלב הזריעה ועד שלב הייצור והאריזה במפעל.