29.90

מעוניינים בהנחות? הירשמו למועדון הלקוחות שלנו!

שמן קיקיון, נקרא גם: “שמן קיק” הוא שמן צמחי המופק מהצמח קיקיון מצוי,הוא שמן צמחי רב תכליתי שאנשים השתמשו בו במשך אלפי שנים. מופק על ידי לחיצה על זרעי הצמח קיק והוא הופך יותר ויותר חומר ביו חשוב מבוסס של חומרי קוסמטיקה שונים, סבונים, טקסטיל, שמני עיסוי, ואפילו תרופות.
כיום, שמן קיק נשאר לטיפול טבעי פופולרי עבור מצבים נפוצים כמו עצירות ומחלות עור, והוא נפוץ במוצרי יופי טבעיים.

יתרונות

  • מזין שורשי השיער
  • לטיפול בעור כפות הרגליים
  • תרופת סבתא
  • להקלה כאבי מחזור

תיאור המוצר שמן קיק בכבישה קרה Castor Oil

מרגיע את העור ומטפל ביבלות ובכפות הרגליים
מקל על דלקת פרקים וכאבי שרירים
מקל על כאבי תסמונת קדם ווסתית
שמן הקיק הוא מקור מצויין לאומגה 9 – עוזר לשמור על עור הקרקפת ומונע יובש

למי השימוש מומלץ

כילד, אני זוכר את הסבתא שלי ממליצה על שמן קיק כמעט על כל מחלה.
יש לו הרבה יתרונות על העור והשיער,

הנחיות שימוש

הוראות שימוש: מנה יומית מומלצת: 2 כפיות. ניתן להוסיף לסלטים וגבינות.
תכולה: 250 מ”ל

מידע נוסף

שמן קיק בכבישה קרה עומד בתקנים וסטנדרטים ישראליים ובינלאומיים
באישור משרד הבריאות הישראלי .
בעל תקן  GMP תנאי ייצור נאותים  (Good Manufacturing Practice) .
בעל תקן  HACCP בקרת בטיחות מזון (Hazard Analysis Critical Control Point) .
בעל תקן SQF 2000 אסמכתא על עמידה מלאה בתקנות בטיחות המזון .
בעל הכשר הרבנות מועצה אזורית אשכול, ללא חשש טבל שביעית וערלה.
תוית האיכות של י.ג.נ
כמו כל המוצרים של חברת י.ג.נ טבעי בע”מ גם המוצר  שמן קיק בכבישה קרה עומד בתהליכי גידול, ייצור ואחסון מוקפדים במיוחד!
כל חומרי הגלם של המוצרים מבית י.ג.נ עוברים בקרת איכות קפדנית משלב הזריעה ועד שלב הייצור והאריזה במפעל.