מבצע!

80.00 69.90

שמן קיק הוא שמן צמחי רב תכליתי שאנשים השתמשו בו במשך אלפי שנים.כילדה, אני זוכרת את סבתא שלי ממליצה על שמן קיק על כל מחלה. עבורה, זה היה תרופה בבית של כל הבעיות.
שמן קיק מופק על ידי לחיצה על זרעי הצמח קיק והוא הופך יותר ויותר חומר ביו חשוב מבוסס חומרי קוסמטיקה שונים, סבונים, טקסטיל, שמני עיסוי, ואפילו תרופות.

יתרונות

  • הקלה בכאבי מפרקים ושרירים
  • לטשטוש קמטים
  • הקלה בכאבי בטן
  • לטיפול טבעי בטחורים

תיאור המוצר שמן קיק Castor Oil

שמן קיק מכיל אחוז גבוה של ויטימן E , מינרלים, פרוטאינים ועוד חומרים אשר תורמים להזנת העור והשיער.
להפחתת קמטים, סימני יובש ועייפות בעור, מקהה ואף מסייע בטישטוש צלקות וכתמים.
שמן קיק בכבישה קרה מזין עור יבש בזכות יכולת ההיספגות היעילה שלו בעור וחדירתו לשכבות העמוקות.
עוזר לעור להשאר בריא בזכות חומצות השומן הרבות שהשמן מכיל.
השמן יעיל לטיפול בציפורניים דקות אשר נוטות להשבר בקלות או סדוקות.
מטפל בפטרת ציפורניים ויבלות.
מרגיע כוויות שמש ומונע נפיחויות שנוצרות בעקבות החום.
טוב לטיפול בהיפר פיגמנטציה, מזין שפתיים סדוקות ויבשות ושומר על השפתיים רכות

למי השימוש מומלץ

מרגיע את העור ומטפל ביבלות
מקל על דלקת פרקים וכאבי שרירים
מקל על כאבי תסמונת קדם ווסתית
שמן הקיק הוא מקור מצויין לאומגה 9 – עוזר לשמור על עור הקרקפת ומונע יובש

הנחיות שימוש

מה מקבלים: שמן קיק טהור
תכולה: 250 מ”ל
יש למרוח על האיזור המטופל, תוך כדי עיסוי המקום.
אין לבלוע, לשימוש חיצוני בלבד
לשמור במקום קריר, יבש וחשוך

מידע נוסף

מעניין לדעת
שמן קיק של חברת י.ג.נ 100% טהור עם איכות מובטחת.
מיוצר בטכנולוגיות מתקדמות השומרות על הסביבה.
שמן נבט חיטה  עומד בתקנים וסטנדרטים ישראליים ובינלאומיים
באישור משרד הבריאות הישראלי .
בעל תקן  GMP תנאי ייצור נאותים  (Good Manufacturing Practice) .
ת”י ISO 22716 – תנאי יצור נאותים (GMP) לקוסמטיקה
תוית האיכות של י.ג.נ
כמו כל המוצרים של חברת י.ג.נ טבעי בע”מ, גם המוצר שמן קיק עומד בתהליכי גידול, ייצור ואחסון מוקפדים במיוחד!
כל חומרי הגלם של המוצרים מבית י.ג.נ עוברים בקרת איכות קפדנית משלב הזריעה ועד שלב הייצור והאריזה במפעל.