אסאי גרגר יער ברזילאי

מקור עשיר של נוגדי חמצון חדש גרגר יער ברזילאי אסאי כנוגד חמצון ולמניעת הזדקנות מוקדמת כאמור פרי האסאי מכיל כמות גדולה של אנטוציאנינים אשר הינם בעלי יכולת גבוהה לנטרל רדיקלים חופשיים.

רדיקלים חופשיים הינם מולקולות בלתי יציבות הנוצרות כתוצר לוואי של חילוף החומרים ומצויים גם במקורות תזונתיים ובעשן הסיגריות.

המחקרים מראים שרדיקלים חופשיים תורמים לנזק בתאים אשר משפיע לרעה על הגוף כולו וגורמים למחלות והזדקנות מואצת.

ישנם מקורות הטוענים כי תכולת נוגדי החמצון באסאי הנמדדת * (מדד לקביעת ערך נוגד חמצון למזונות) היא ביחידות בריכוז הגבוה ביותר של נוגדי חמצון מכל פירות היער האכילים.

אסאי להפחתת מצבי דלקת מחקרים אשר השתמשו בפרי האסאי הראו כי הוא בעל השפעות אנטי-דלקתיות, כמו כן, ממצאים בבסיס מחלות כרוניות רבות של הזדקנות מראים כי האסאי עשיר ברכיב הנקרא וולטין פלבון אנטי דלקתי המסייע בעיכובם של גורמים מעודדי דלקת שונים בגוף.

אסאי והתסמונת המטבולית – סינדרום סטרס חמצוני ויצירתם של רדיקלים חופשיים נחשבים לאחד מהמנגנונים הבסיסיים מאחורי העלאת הסיכון למחלות לב וכלי דם וסוכרת.

אנשים עם תסמונת מטבולית נוטים לפתח מנגנון פנימי פחות טוב להגנה נוגדת חמצון. נראה גם כי סטרס חמצוני מגביר את העמידות של הגוף לאינסולין. פרי האסאי מצמצם את חמצון השומנים, מסייע בהורדת רמות הסוכר בצום ואחרי הארוחה ומומלץ למניעה של טרשת עורקים ולבריאות כלי הדם על-ידי הפחתת אירועי לב ויתר לחץ דם.
כמו כן, ממצאים מראים כי אסאי מסייע . בהפחתת ערכי הכולסטרול הכללי והכולסטרול “הרע” יגנ גאה להציג את אבקת אסאי (גרגר יער ברזילאי) המכיל פרי אסאי קטן וסגול אשר מקורו הנפוץ מאוד בצמח עץ הדקל הגדל במרכז ובדרום אמריקה, בעיקר בברזיל במישורי האמזונס פרי האסאי הינו מקור עשיר של נוגדי חמצון וישנם חוקרים המאמינים שגרגר האסאי מהווה מקור עשיר לרכיבי תזונה רבים ובעל כמות רבה יותר של נוגדי חמצון מזו הקיימת באוכמניות וביין אדום.
הפירות של גרגר היער הברזילאי המופלא!
מחקרים שנעשו לאחרונה הראו שפרי האסאי, בעל הצבע הסגול כהה, מכיל באופן טבעי ריכוזים גבוהים של תרכובות נוגדות חמצון הידועות כפוליפנולים, הכוללים ( אנטוציאנינים, פרואנטוציאנידינים ופלאבונואידים, אומגה 9 כמו כן, פרי האסאי מספק באופן טבעי גם מינרלים (אשלגן, סידן, נחושת, ויטמינים מגנזיום, אבץ) וסטרולים צמחיים (ב. סיטוסטרול, קמפסטרול וסיגמהסטרול). בנוסף, גרגרי פרי האסאי מהווים מקור מצוין לחלבון ומכילים חומצות אמינו שונות שתומכות בצמיחה, בתחזוקה ובתיקון של רקמות הגוף. ממצאים שונים קושרים את פרי האסאי עם תכונות נוגדות עם חיזוק המערכת חמצון ומניעת עקה חמצונית החיסונית, העלאת רמות אנרגיה בגוף, הפחתת מצבי דלקת, הורדת כולסטרול וסוכר, תמיכה בתהליך ירידה במשקל, שמירה על בריאות הלב וכלי הדם ועיכוב תהליכי ההזדקנות.
אסאי * מדדים:
גרגרי האסאי 18400 רימונים 10400 אוכמניות שחורות 5100 יין אדום 4500 אוכמניות כחולות 3200 שזיפים 2800 פטל 2700 תות 2600 סמבוק 2200

שימושים עיקריים:

נוגד חמצון חזק – מסייע בהורדת הסטרס החמצוני מסייע בעיכוב תהליכי הזדקנות שומר על גמישות העור ומראה עור בריא מטפל ומונע מצבי דלקת מסייע במניעת מחלות לב וכלי דם תומך בהורדת רמות של כולסטרול וסוכר תומך בבריאות המערכת החיסונית.

פנו אלינו ונשמח לעזור!

    אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA וכפוף למדיניות הפרטיות ותנאי השירות של Google

    או חייגו:

    04-8243682