69.90

לבונה, המכונה גם אוליבנום, עשוי מהשרף של עץ הבוסווליה. גדל באזורים היבשים וההרריים של הודו, אפריקה והמזרח התיכון.

ללבונה יש ריח עצי ומתובל וניתן לשאוף אותה, למרוח על העור, להוסיף בתה או לקחת כתוסף.

משמש ברפואה האיורוודית במשך מאות שנים, נראה כי הלבונה מציעה יתרונות בריאותיים מסוימים,

החל מדלקת מפרקים ושיפור העיכול ועד להפחתת אסתמה ובריאות טובה יותר של הפה. 

יתרונות

  • 100% טהור
  • עשוי להפחית דלקת פרקים
  • שיפור תפקוד העיכול
  • עשוי לשפר אסתמה

תיאור המוצר שמן אתרי לבונה Frankincense Essential Oil

שמנים האתרים הם כינוי לתמציות מרוכזות שמופקות מצמחים שונים, עצים, שיחים, פרחים, עשבים , פירות, וכד’
באמצעות בידוד של חומרים פעילים בצמח ויצירת תמצית של מולקולות של הריח והחומרים הנדיפים של הצמח.
כל תמצית כזו מופקת ממקור שונה ממקור שונה ובתהליך ייחודי. והכול טהור

למי השימוש מומלץ

לכולם

הנחיות שימוש

מה מקבלים: שמן אתרי לבונה טהור
תכולה: 10 מ”ל

אין לבלוע, לשימוש חיצוני בלבד
לשמור במקום קריר, יבש וחשוך

מידע נוסף

מעניין לדעת
שמן אתרי לבונה של חברת י.ג.נ 100% טהור עם איכות מובטחת.
מיוצר בטכנולוגיות מתקדמות השומרות על הסביבה.
שמן אתרי אורן  עומד בתקנים וסטנדרטים ישראליים ובינלאומיים
באישור משרד הבריאות הישראלי .
בעל תקן  GMP תנאי ייצור נאותים  (Good Manufacturing Practice) .
ת”י ISO 22716 – תנאי יצור נאותים (GMP) לקוסמטיקה

תוית האיכות של י.ג.נ
כמו כל המוצרים של חברת י.ג.נ טבעי בע”מ, גם המוצר שמן אתרי לבונה עומד בתהליכי גידול, ייצור ואחסון מוקפדים במיוחד!
כל חומרי הגלם של המוצרים מבית י.ג.נ עוברים בקרת איכות קפדנית משלב הזריעה ועד שלב הייצור והאריזה במפעל.

חשוב!

המידע המופיע באתר אינו המלצה או התוויה לטיפול רפואי. המוצרים אינם תרופה ואינם מיועדים לרפא מחלה כלשהי. ההסתמכות על המידע המפורט להלן היא על אחריות הקורא בלבד ומומלץ להתייעץ אישית עם הגורם המטפל.

חוות דעת

אין עדיין חוות דעת.

רק משתמשים רשומים אשר רכשו מוצר זה יכולים לרשום חוות דעת.