19.90

סגולותיו של שמן לבנדר צרפתי נרחבות כל כך עד שהוא ידוע כשמן “עזרה ראשונה” ולכן מומלץ להחזיק בקבוק שמן בכל בית! 100% שמן אתרי טבעי מופק בקפידה מן הצמח לבנדר על ידי זיקוק קר וקיטור אדים באמצעות אותן טכניקות שפותחו על ידי הרופא הפרסי מימי הביניים אביצנה.

יתרונות

  • מלך השמנים
  • ניחוח נעים ורך
  • עוצמתי
  • מפחית לחצים

תיאור המוצר שמן אתרי לבנדר צרפתי Lavander Oil French

מגוון השימושים בשמן הלבנדר כמעט אינסופי.
זהו שמן שאנשים בכל מקום ובכל גיל מתחברים אליו בקלות, וזאת כנראה בזכות ריחו הנעים והעובדה הלא פחות חשובה שבין תכונותיו הוא משרה רוגע.
מטפלים מודעים לתכונותיו הרפואיות הרבות ולעוצמתו הרבה ביכולת ריפוי הגוף והנפש.

למי השימוש מומלץ

שמן לבנדר הוא השמן הנמכר ביותר בעולם והוא צריך להיות מרכיב עיקרי בכל בית המשפחה.
שמן לבנדר מרגיע. כאשר משתמשים בו באופן קבוע, הוא מפחית רגשות של כעס, תסיסה וחוסר ביטחון.
שמן אתרי לבנדר נותן ברק על העור,
איזון הגוף ושמחה למוח. עבור אורח חיים מודרני המהיר של היום,
שמן לבנדר הוא אחד האוצרות הגדולים ביותר שלנו: טיפה מהירה על הידיים עם שאיפה עמוקה יכולה לעזור להרגיע נפש מודאגת או נסערת.
אם יש לך ילדים, שמן לבנדר הוא חובה.

הנחיות שימוש

מה מקבלים: שמן אתרי לבנדר צרפתי טהור
תכולה: 10 מ”ל

אין לבלוע, לשימוש חיצוני בלבד
לשמור במקום קריר, יבש וחשוך

מידע נוסף

מעניין לדעת
שמן אתרי לבנדר צרפתי של חברת י.ג.נ 100% טהור עם איכות מובטחת.
מיוצר בטכנולוגיות מתקדמות השומרות על הסביבה.
שמן אתרי לבנדר צרפתי  עומד בתקנים וסטנדרטים ישראליים ובינלאומיים
באישור משרד הבריאות הישראלי .
בעל תקן  GMP תנאי ייצור נאותים  (Good Manufacturing Practice) .
ת”י ISO 22716 – תנאי יצור נאותים (GMP) לקוסמטיקה
תוית האיכות של י.ג.נ
כמו כל המוצרים של חברת י.ג.נ טבעי בע”מ, גם המוצר שמן אתרי לבנדר צרפתי עומד בתהליכי גידול, ייצור ואחסון מוקפדים במיוחד!
כל חומרי הגלם של המוצרים מבית י.ג.נ עוברים בקרת איכות קפדנית משלב הזריעה ועד שלב הייצור והאריזה במפעל.