49.90

צמח הפטשולי מכונה גם מנטה הודית וידוע ברפואת המזרח בטיפול במחלות עור שונות

השמן האתרי מופק בזיקוק העלים של הצמח

שיח רב שנתי המגיע עד לגובה של כמטר אחד. בעל גזע איתן, חסון ושעיר, עלים גדולים, ריחניים, רכים ושעירים. הפרחים לבנים או סגולים עם נגיעות בצבע לילך ארגמני..
מקורו בדרום אסיה, שם הוא צומח פרא במדרונות הרריים באיים סומטרה וג’אוה, בגובה 900-1800 מטר מעל פני הים.

יתרונות

  • מחטא ואנטי דלקתי
  • לטיפוח העור
  • אנטי פטרייתי
  • טיפולי אנטי אגי'נג

תיאור המוצר שמן אתרי פטשולי Patchouli Essential Oil

שמן פטשולי שלנו:

  • איכותי. שמן אתרי המופק ברמה גבוהה ביותר.
  • טהור. אינו מהול, אינם מדולל.
  • אמיתי. לא עשוי מחומרי הריח הסינתטיים הזולים.

הנחיות שימוש

מה מקבלים: שמן אתרי פטשולי טהור
תכולה: 10 מ”ל

אין לבלוע, לשימוש חיצוני בלבד
לשמור במקום קריר, יבש וחשוך

מידע נוסף

מעניין לדעת
שמן אתרי פטשולי של חברת י.ג.נ 100% טהור עם איכות מובטחת.
מיוצר בטכנולוגיות מתקדמות השומרות על הסביבה.
שמן אתרי פטשולי עומד בתקנים וסטנדרטים ישראליים ובינלאומיים
באישור משרד הבריאות הישראלי .
בעל תקן  GMP תנאי ייצור נאותים  (Good Manufacturing Practice) .
ת”י ISO 22716 – תנאי יצור נאותים (GMP) לקוסמטיקה
תוית האיכות של י.ג.נ
כמו כל המוצרים של חברת י.ג.נ טבעי בע”מ, גם המוצר שמן אתרי פטשולי עומד בתהליכי גידול, ייצור ואחסון מוקפדים במיוחד!
כל חומרי הגלם של המוצרים מבית י.ג.נ עוברים בקרת איכות קפדנית משלב הזריעה ועד שלב הייצור והאריזה במפעל.

חוות דעת

אין עדיין חוות דעת.

רק משתמשים רשומים אשר רכשו מוצר זה יכולים לרשום חוות דעת.