19.90

“רוז של הים” הרוזמרין מרענן וידוע בזכות תכונותיו המחודשות ומעוררות העור, השיער, המפרקים, מערכות הנשימה. הוא נעים, מתחמם, ומתוק קלות.במקור נחשב שמן קדוש לטיהור וריפוי, וכיום רוזמרין מוצא שימוש נרחב כתרופה לכל המשפחה
רוזמרין משמש בהיסטוריה לטקסים של מעבר ולסמל אהבה, זיכרון, אמון וידידות. היוונים והרומאים הכינו זרזי רוזמרין וכובעי ראש לחגיגות ולחתונות, ושרפו קטורת רוזמרין בלוויות.
נחשבלהביא מזל טוב ולהעניק הגנה, עד לאחרונה השתמשו בבתי חולים צרפתיים רבים ברוזמרין לחיטוי האוויר.

יתרונות

  • לחיזוק שורשי השיער
  • לטיפול טבעי בכינים
  • 100% טהור
  • תרופתי

תיאור המוצר שמן אתרי רוזמרין Rosemary Essential Oil

משחרר מפחדים וחרדות,
עוזר לאנשים הסובלים מכאבי רגלים ובייחוד כאבי ברכיים,
לטיפול בשיער פגום ויבש וחיזוק שורשי השיער,
לטיפול טבעי בכינים.

למי השימוש מומלץ

לרוזמרין יש ניחוח טיהור רך. לפזר אותו בבית שאתה  רוצה להיות בטוח כדי לשמור על אוויר טרי ונקי.
עבור חיזוק השיער והקרקפת, עיסוי לתוך הקרקפת והשיער, ולהשאיר לילה לטיפול ראש מלא ומזין.
רוזמרין משמש גם נוחות מרגיעה לנשים במהלך מחזורי הירח שלהם

הנחיות שימוש

מה מקבלים: שמן אתרי רוזמרין טהור
תכולה: 10 מ”ל

אין לבלוע, לשימוש חיצוני בלבד
לשמור במקום קריר, יבש וחשוך

מידע נוסף

מעניין לדעת
שמן אתרי רוזמרין של חברת י.ג.נ 100% טהור עם איכות מובטחת.
מיוצר בטכנולוגיות מתקדמות השומרות על הסביבה.
שמן אתרי רוזמרין  עומד בתקנים וסטנדרטים ישראליים ובינלאומיים
באישור משרד הבריאות הישראלי .
בעל תקן  GMP תנאי ייצור נאותים  (Good Manufacturing Practice) .
ת”י ISO 22716 – תנאי יצור נאותים (GMP) לקוסמטיקה
תוית האיכות של י.ג.נ
כמו כל המוצרים של חברת י.ג.נ טבעי בע”מ, גם המוצר שמן אתרי רוזמרין עומד בתהליכי גידול, ייצור ואחסון מוקפדים במיוחד!
כל חומרי הגלם של המוצרים מבית י.ג.נ עוברים בקרת איכות קפדנית משלב הזריעה ועד שלב הייצור והאריזה במפעל.