49.90

מעוניינים בהנחות? הירשמו למועדון הלקוחות שלנו!

שמן ענבים מופק מזרעי ענבים, בדרך כלל ענבי יין. כמעט כל אחד זורק את הזרעים שלהם, אבל מומחים אומרים שזרעים אלו הם החלק הבריא ביותר של ענבים. זרעים טעונים עם נוגדי חמצון רבי עוצמה ותרכובות צמחיות טבעיות המכונה קומפלקסים

יתרונות

  • לעור
  • שיער ובריאות
  • עשיר בויטמין E
  • קוסמטיקה טבעית
  • תחושת רעננות ולחות גבוהה

תיאור המוצר שמן זרעי ענבים Grape Seed Oil

יתרונות שמן זרעי ענבים :
שמן קליל ועדין, נספג בקלות ובמהירות לעור ואינו משאיר תחושת שמנוניות.
עשיר בנוגדי חימצון כגון ויטמין E ורזוורטרול, המגנים על העור מפני נזקי חימצון שונים.
מתאים לשימוש לעור הפנים בגלל מרקמו העדין ומעניק לפנים הגנה מפני יובש.
מופק מזרעי ענבים בגידול אורגני.
ללא חומרים משמרים.
הצבע הירוק של הענב, המהווה את אחד הפיטוכימיקלים החזקים ביותר בטבע מבחינת פעילותו כנוגד חמצון,
מסייע לשיפור פעילות כלי הדם ולזרימת החמצן לתאים ולכלל מערכות הגוף,.

למי השימוש מומלץ

שמן זרעי ענבים  הינו שמן טהור המופק מגידולים אורגנים. השמן עדין וקליל, נספג בקלות בעור ומעניק לו לחות והזנה.
בנוסף, שמן זרעי ענבים עשיר בנוגדי חימצון חזקים, כגון ויטמין E ורזוורטרול המגנים על העור מפני נזקי חימצון שונים.
השמן מתאים לשימוש לכל סוגי העור, הוא מתאים לעיסוי הגוף וניתן אף להשתמש בשמן זרעי ענבים לפנים.
שימוש בשמן זרעי ענבים לעור הפנים מתאים למי שאוהב תחושה קלילה ונעימה, ללא תחושת שמנוניות על פני העור.

הנחיות שימוש

מה מקבלים: שמן זרעי ענבים טהור
תכולה: 125 מ”ל

אין לבלוע, לשימוש חיצוני בלבד
לשמור במקום קריר, יבש וחשוך

מידע נוסף

מעניין לדעת
שמן זרעי ענבים של חברת י.ג.נ 100% טהור עם איכות מובטחת.
מיוצר בטכנולוגיות מתקדמות השומרות על הסביבה.
שמן זרעי ענבים  עומד בתקנים וסטנדרטים ישראליים ובינלאומיים
באישור משרד הבריאות הישראלי .
בעל תקן  GMP תנאי ייצור נאותים  (Good Manufacturing Practice) .
ת”י ISO 22716 – תנאי יצור נאותים (GMP) לקוסמטיקה
תוית האיכות של י.ג.נ
כמו כל המוצרים של חברת י.ג.נ טבעי בע”מ, גם המוצר שמן זרעי ענבים עומד בתהליכי גידול, ייצור ואחסון מוקפדים במיוחד!
כל חומרי הגלם של המוצרים מבית י.ג.נ עוברים בקרת איכות קפדנית משלב הזריעה ועד שלב הייצור והאריזה במפעל.