מבצע!

70.00 59.90

מעוניינים בהנחות? הירשמו למועדון הלקוחות שלנו!

יש לא מעט יתרונות של שמן קלנדולה, כגון הגנה על המערכת החיסונית, הסרת כאב, אנטי דלקתי, סיוע לבריאות העור, ריפוי מהיר, מניעת מחלות כרוניות ומניעת הזדקנות מוקדמת,

יתרונות

  • להרגעת כאב כרוני
  • להרגעת גירוי בעור
  • לטיפול חיצוני בטחורים
  • לריפוי פטרת הנרתיק

תיאור המוצר שמן קלנדולה Calendula Oil

לריפוי והרגעת העור

למי השימוש מומלץ

שמן בעל תכונות אנטיספטיות.
מתאים לשיקום העור לאחר כויות, פצעים וחבלות.
לטיפול בתופעות עור שונות כגון: אקזמות, פריחות, עור סדוק, חוסר זרימת דם, היפרמיה (עור אדמומי) בעיות ורידים.
יעיל לטיפול בפטריות וגינליות.
השמן מבהיר את העור, מונע הצטלקויות ומגמיש את העור.

הנחיות שימוש

מה מקבלים: שמן קלנדולה טהור
תכולה: 125 מ”ל

אין לבלוע, לשימוש חיצוני בלבד
לשמור במקום קריר, יבש וחשוך

מידע נוסף

מעניין לדעת
שמן קלנדולה של חברת י.ג.נ 100% טהור עם איכות מובטחת.
מיוצר בטכנולוגיות מתקדמות השומרות על הסביבה.
שמן קלנדולה עומד בתקנים וסטנדרטים ישראליים ובינלאומיים
באישור משרד הבריאות הישראלי .
בעל תקן  GMP תנאי ייצור נאותים  (Good Manufacturing Practice) .
ת”י ISO 22716 – תנאי יצור נאותים (GMP) לקוסמטיקה
תוית האיכות של י.ג.נ
כמו כל המוצרים של חברת י.ג.נ טבעי בע”מ, גם המוצר שמן קלנדולה עומד בתהליכי גידול, ייצור ואחסון מוקפדים במיוחד!
כל חומרי הגלם של המוצרים מבית י.ג.נ עוברים בקרת איכות קפדנית משלב הזריעה ועד שלב הייצור והאריזה במפעל.