מבצע!

40.00 29.90

מעוניינים בהנחות? הירשמו למועדון הלקוחות שלנו!

שומשום הוא צמח חד שנתי ועשוי להתנשא לגובה של 70 ס”מ עד מטר. מקורו של השומשום
באפריקה. פרחיו של השומשום סגלגלים
או לבנים ודמויי פעמון. זרעי שומשום מצויים בתרמילים אשר נאספים לפני הבשלתם הסופית מאחר ובשלב ההבשלה
מתפקע התרמיל,

יתרונות

  • הגנה על נזקי השמש
  • למניעת נידודי שינה
  • להזנת הקרקפת והשיער
  • קוסמטיקה טבעית

תיאור המוצר שמן שומשום Sesame Oil

שמן  שומשום:
מחזק ומעבה את תאי העור ומגמיש אותם.
מתאים לטיפול בעור רגיש ואדמומי. ולאנשים שסובלים מעור יבש
עשיר בוויטמיני B,E ובמינרלים רבים.
מתאים בעיקר לעיסויי גוף, פילינגים לגוף, עור יבש, שיקום לאחר חשיפה לשמש.

למי השימוש מומלץ

שמן שומשום מכיל כמויות גדולות של ויטמין E , מכלול של ויטמינים מקבוצת ה- B, קלציום, מגנזיום,פוספורוס,
מסייע לטיפול בגירויים ואדמומיות בעור.
שומר על העור מפני נזקי חימצון כיוון שעשיר באנטיאוקסידנטים שונים.
עשיר בויטמין E המזין את העור ושומר על גמישותו.
שמן נעים הנספג בקלות- מומלץ לעיסוי ולהזנת העור.
שמן שומשום טהור- ללא חומרים משמרים.

הנחיות שימוש

מה מקבלים: שמן שומשום טהור
תכולה: 125 מ”ל
למרוח על עור נקי, בבוקר ובערב ולעסות בתנועות סיבוביות עד לספיגה מלאה.
אין לבלוע, לשימוש חיצוני בלבד
לשמור במקום קריר, יבש וחשוך

מידע נוסף

מעניין לדעת
שמן שומשום של חברת י.ג.נ 100% טהור עם איכות מובטחת.
מיוצר בטכנולוגיות מתקדמות השומרות על הסביבה.
שמן שומשום  עומד בתקנים וסטנדרטים ישראליים ובינלאומיים
באישור משרד הבריאות הישראלי .
בעל תקן  GMP תנאי ייצור נאותים  (Good Manufacturing Practice) .
ת”י ISO 22716 – תנאי יצור נאותים (GMP) לקוסמטיקה
בעל תקן גידולים אורגניים – מטעם SGS הבינלאומית, האישור האורגני של השוק האמריקאי USDA .
והאיחוד האירופאי JAS .
תוית האיכות של י.ג.נ
כמו כל המוצרים של חברת י.ג.נ טבעי בע”מ, גם המוצר שמן שומשום עומד בתהליכי גידול, ייצור ואחסון מוקפדים במיוחד!
כל חומרי הגלם של המוצרים מבית י.ג.נ עוברים בקרת איכות קפדנית משלב הזריעה ועד שלב הייצור והאריזה במפעל.